Zoeken
0product(en)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Veelgestelde vragen

Wat zijn Clip in Hairextensions?

Als je op zoek bent naar een haarverlenging systeem wat je zelf kunt doen dan heb je het gevonden. Clip-In Hair Extensions zijn makkelijk in te zetten en passen perfect bij uw eigen haar. Ze geven u langer haar, donkere lokken,lichte lokken of volume.

Alle clip-in extensions zijn in één of meerdere delen (inslagdraden) van verschillende breedtes. Deze extensies kunnen in enkele minuten in of uit gedaan worden en zijn vrijwel niet op te sporen. Gewoon door jezelf. Het bespaart u tijd en geld! Het is snel en gemakkelijk!

 

 

Hoe worden ze vastgemaakt aan mijn eigen haar?

Je klipt ze vast onder uw eigen haar door middel van kleine smalle clips. De clips die wij gebruiken zijn allemaal kwaliteit clips met een siliconen inzetstuk, zodat ze niet zullen slippen en ze zijn zeer veilig. Zodra ze erin zitten zul je de clips niet meer kunnen zien.

 

 

Hoeveel tijd vergt het om de extensions in te zetten?

Met een beetje oefenen kan je de clips binnen 5 minuten inzetten  en ze er in 60 seconden uit hebben. Maak je geen zorgen met de gedetailleerde instructies kunt u  deze extensions makkelijk inzetten.

 

 

Hoelang moet mijn eigen haar zijn om clip in extensions te kunnen gebruiken?

Verschillende mensen hebben verschillende meningen, maar als algemene regel geldt dat als je  schouderlang haar hebt of iets kort dat het al mogelijk is.

 

 

Hoe lang gaan de extensies mee?

De extensies zijn van menselijk haar, dus je kunt ze zolang inhouden als je wilt. Als je ze goed verzorgd is het niet ongebruikelijk dat ze zeker 12 maanden meegaan.

Als je ze niet verzorgd zullen ze vervangen moeten worden na drie tot zes maanden. Hoe beter u ze verzorgd hoe langer ze meegaan.