Zoeken
0product(en)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Retourneren

Is de ontvangen bestelling onverhoopt toch niet naar wens? Retourneren van (een deel van) je bestelling is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de zending. Dit is de wettelijke bedenktijd waarin de aankoop mag geannuleerd worden.

LET OP!

  • Voorwaarde voor het terugsturen is wel dat alle artikelen in de originele (en voor zover mogelijk onbeschadigde) verpakking zitten en uiteraard ongebruikt zijn. Tevens behoren aangehechte maatkaartjes of labels niet te zijn verwijderd of losgehaald.
  • De artikelen mogen geen abnormale geur, vlekken, stof of sporen van haar bevatten. Dit wijst op gebruik of onzorgvuldige omgang met de producten.
  • De artikelen dienen mede om bovenstaande voorwaarde z.s.m. weer netjes ingepakt te worden, bijvoorbeeld in dezelfde ontvangen doos of plastic tas. Plak het netjes dicht, maar zeker ook niet teveel. (We krijgen regelmatig retouren binnen die helemaal zijn ingewikkeld in plakband en dat zorgt voor een vertraging in de behandeling)
  • De eventuele verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant. Onze klanten mogen zelf de beste/goedkoopste manier van verzending kiezen. Het is ook mogelijk om zelf langs bij onze locatie in Nederland te komen.

Betreft het een verkeerde levering van onze kant? Dan nemen wij natuurlijk wel de retourkosten voor onze rekening. Neem hiervoor contact op over de mogelijkheden via onze LIVE CHAT.

De kosten van een nieuwe zending voor een omgeruild artikel is voor rekening van de klant.

Wil je jouw bestelling retourneren, stuur het dan terug (met Track&Trace) naar onze adres in Nederland.

Retourverzendadres:

Cliphair

Sint Hubertse Binnenweg 49

5454GA Sint Hubert

Graag eerst de onderstaande online formulier invullen:

Bestelgegevens

* Vereiste velden